TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Co budete moci ochutnat a zakoupit na Dni zdraví v Praze 21. října? 1. díl

08. 10. 2023

 

Chybí vám v jídelníčku bílkoviny? Co udělat pro to, aby váš bílkovinný semaforek v Sebekoučinku svítil zeleně? 


Cenným zdrojem kvalitních bílkovin a dalších důležitých látek jsou mléčné produkty.

MEGGLE je specialistou na výrobu chutného, lahodného, nízkotučného a zdraví prospěšného Cottage Cheese. Je to přírodní nezrající sýr z tvarohu a smetany, známý svou hrudkovitou konzistencí.  Málokdo ví, že se dá použít i v teplé kuchyni.

Ochutnat budete moct cottage v různých příchutích. Také budete mít příležitost ochutnat Active Protein nápoje. Ty v sobě kombinují výhodu proteinů, které prospívají zdraví, zdravému životnímu stylu a zároveň chutnají. Nápoje mají navíc snížený obsah laktózy, jsou tedy alternativou pro ty, kteří trpí sníženou tolerancí tohoto mléčného cukru.

                

Více o produktech MEGGLE se dozvíte zde http://www.meggle.cz/


Polabské mlékárny mají široký sortiment tvarohů a tvarohových specialit pod značkou MILKO a dále oblíbené řady jogurtů a dezertů, které jsou určeny nejen pro ty, kteří rádi mlsají, ale i pro ty, kteří kladou důraz na zdravou výživu. Na Dni zdraví ochutnáte oblíbený Ovofit a Svačinku.

 

Ovofit  je tvarohový dezert s jogurtem bez přidaného cukru. S jemnou konzistencí, vyrobený kombinací tvarohu bez tuku a smetanového jogurtu s  bifidogenní kulturou a ovocem. Je vhodný při dietních režimech. Ovofit  je významným zdrojem vápníku, vitamínů A, E, B1, B2.  Hodnoty na 100 g jsou pouze 300 kJ a  obsahují 9 g bílkovin a pouze 5 g sacharidů a 1,5 g tuku.

 

                 

Svačinka je vynikající tvarohová pomazánka se zeleninou. Je vyrobena ze 78 % tvarohu a smetany. Díky tomuto složení je bohatá na bílkoviny - v  jednom balení výrobku najdete 12 g bílkovin (na 100 g 8,5 g bílkovin, 7,5 g sacharidů a 3 g tuku. V nabídce jsou dvě
varianty - zahradní směs je ochucena koprem, pažitkou a česnekem, další je tradiční paprikové ochucení. Ideální rychlá a zdravá svačina pro příznivce zdravého životního stylu a vhodná i při hubnutí.

 

                     


Zdravé mlsání a zobání

A kdo se ještě neodnaučil v kurzech zdravého hubnutí STOBu zobat u televize, tak může zvolit sušené maso Jerky.  

Indiana Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené kouřem z bukového dřeva, dle tradičních indiánských receptur. Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování.  100 g sušeného masa odpovídá až 300 g syrového masa – se všemi prospěšnými nutričními hodnotami a vysokým obsahem proteinů. Sušené maso oceníte při sportu, na túrách, nebo jen jako zdravý chutný snack, když vás honí mlsná. 

      

Pokud masu moc neholdujete anebo si chcete trochu zpestřit jídelníček, vyzkoušejte novinku - Indiana Vegan Jerky, které obsahují vysoké množství kvalitních rostlinných proteinů a mají příjemně pikantní chuť.

         

Více info na  www.jerky-shop.cz


Máte zkušenost s těmito produkty? A přijdete je na Den zdraví ochutnat? 

Hlavním organizátorem akce je společnost STOB, jež se dlouhodobě zaměřuje na hubnutí bez diet a striktních omezení. V souladu s touto filozofií tvoří i program celého DNE ZDRAVÍ! Více informací na www.stob.cz.  ​

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři